Croitorie costume barbati

Bespoke! Diferenta sta in detalii…

In ultima perioada intalnim tot mai multe ateliere de croitorie made to measure… ateliere care iti garantau ca iti vor crea costumul mult dorit pe care dupa ce il imbraci vei arata pur si simplu perfect astfel incat sa simti ca poti cuceri culmi… Insa, fiecare costum barbatesc are povestea si secretele lui, nu exista un tipar identic cu altul, nu putem avea croiala perfecta doar ajustand un model de fabrica… Aceasta este povestea din spatele dedicatiei noastre, noi iti oferim un costum la comanda care incepe de la tiparul dedicat tie si este croit exact dupa masurile tale!

Noi suntem mai mult decat made to measure, suntem un atelier de croitorie BESPOKE! De ce suntem atat de speciali? Pentru ca la noi totul se face de la 0, adaptat constitutiei tale si mai ales dorintelor tale!

Costumul barbatesc la comanda in zilele noastre nu mai este doar o necesitate, este un stil de viata, este imaginea care ne reprezinta atat la job, cat si la evenimentele importante din viata noastra. Este important sa ne imprimam personalitatea in ceea ce purtam, de la sacouri si camasi pentru look-ul de zi cu zi, la costume de ocazie sau costume business.

In atelierul nostru de croitorie, veti gasi o echipa de croitori profesionisti, cu o vasta experienta in croitorie de barbati care te vor indruma spre cele mai bune alegeri vestimentare.

Cu ce ne ocupam…

Noi nu cream doar costume barbatesti la comanda… noi cream o imagine. Suntem o croitorie specializata pe articole vestimentare pentru barbati. La noi se pot confectiona sacouri barbatesti, veste, pantaloni casual sau pantaloni de ocazie, costume business si costume de ocazie.

Sacouri: Da! Detaliile fac diferenta si noi stim asta! Cea mai versatila piesa din garderoba unui barbat, sacoul trebuie sa fie perfect, de aceea un sacou pe comanda este ceea ce iti lipseste pentru un aspect impecabil.

Costume business: In mediul business, costumul este cartea de vizita. Noi te ajutam sa alegi croiala, culoarea si toate detaliile, astfel incat orice costum din garderoba ta sa arate impecabil. Un costum la comanda este alegerea barbatilor pentru care imaginea conteaza!

Costume de ocazie: Fie ca iti doresti un costum de nunta sau un costum pentru botez, cele mai importante evenimente din viata ta vor fi cu adevarate speciale si de neuitat cu un costum la comanda personalizat conform dorintelor tale si confectionat din materiale de cea mai buna calitate.

Costume – Croi modern

rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda

Costume – Croi classic

rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda

Pantaloni

rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda

Veste

rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda

Blazere

rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda