Croitorie rochii la comanda

Croitoria de rochii la comanda (“made to measure”) a devenit foarte apreciata si in acelasi timp tot mai cautata. Intr-o lume in care imaginea conteaza, o rochie de seara sau de zi, impecabila, creata exact pe masura dvs., poate fi elementul care va diferentiaza. Retoucherie este un Atelier de croitorie si retusuri rochii, deschis pentru a ajuta ca imaginea dvs. sa fie cea care conteaza.

Confectionam la comanda rochii de seara, rochii de zi, rochii pentru domnisoare de onoare, rochii de petrecere sau rochii pentru evenimente speciale (cununie, nunta, botez, etc).

Fie ca va doriti o rochie creata dupa un model propriu (poza, schita etc), fie ca va doriti sa realizam tiparul de croitorie special pentru dvs., va stam, cu mare drag, la dispozitie.

La Retoucherie, veti gasi o echipa mereu cu zambetul pe buze, formata din designeri, croitori, modelieri si confectioneri cu experienta. Suntem gata oricand sa satisfacem si cele mai exigente dorinte in materie de design si creatie vestimentara cap coada, de dama.

De asemenea, in Atelierul de Croitorie Retoucherie confectionam si alte articole vestimentare de dama, de tipul tinutelor office sau tinute de zi (fuste, topuri, camasi, sacouri, salopete), indiferent de dimensiuni.

Datorita experientei si a stransei legaturi cu furnizorii de materiale, Atelierul Retoucherie poate furniza materiale textile de calitate, dar poate executa si comenzi cu materialele si accesoriile clientului.

Tarifele sunt individuale si se calculeaza in functie de complexitatea comenzii, a gradului de dificultate si de timpul alocat realizarii acesteia.

rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda rochii la comanda