Retoucherie ofera servicii de croitorie, retusuri, reparatii, creare tipare si personalizare prin broderie. Clientii nostri pot beneficia de un pachet de servicii complet sau pot alege doar produsele de care au nevoie.

Click aici pentru a vedea lista de preturi:Preturi
Croitorie

Croitorie

Ca parte a serviciilor oferite, Retoucherie se ocupa de confectionare rochii, bluze, pantaloni, sacouri, cat si alte obiecte vestimentare, dupa un tipar propriu sau dupa un tipar creat in functie de cerintele clientului.
Mai multe detalii, click aici!
Retusuri

Retusuri

De la cele mai uzuale retusuri, cum ar fi schimbat fermoar, stramtat talie sau maneca, scurtat pantaloni, reparat tiv sau schimbat captuseala, pana la reparatii speciale, Retoucherie este croitorul tau personal din Bucuresti.
Mai multe detalii, click aici!
Tipar

Tipar

Cream tipare de croitorie pentru orice tip de imbracaminte (rochie, pantaloni, bluza, sacou etc.) si pentru orice gama de marimi, cat si personalizate pe dimensiunile clientului si in functie de cerintele specificate.
Mai multe detalii, click aici!
Broderie

Broderie

Broderia computerizata este o modalitate eleganta si rezistenta in timp pentru promovarea brandului dvs. Putem aplica broderie pe orice tip de imbracaminte, atat pe obiecte realizate in atelierul de croitorie Retoucherie, cat si pe produsele clientului.
Mai multe detalii, click aici!
ROCHII DE SEARA, ROCHII DE BAL, ROCHII DOMNISOARE DE ONOARE SAU PENTRU EVENIMENTE SPECIALE (cununie, nunta, botez, petreceri, etc)MAI MULTE INFORMATII AICI
Bespoke – Atelier de croitorie la comanda costume barbati (sacouri, veste, pantaloni)MAI MULTE INFORMATII AICI


www.amaxart.ro

Productie echipamente medicale si uniforme de lucruwww.uniformedoctori.ro

Uniforme medicale personalizatewww.uniformebucatari.ro

Croitorie uniforme personalizatewww.uniformecuratenie.ro

Uniforme curatenie la superlativ